Du er her: Vinduer og døre

Produktoversigt

Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer er den kendte klassiker, denne vindues type er brugt i mange danske hjem i gennem tiden. Dannebrogsvinduet et vindue der er sidehæng og udført med ovenvinduer.

Terrassedøre

En terrassedør betyder meget for facadens udseende. Det er derfor at vælge en dør, der passer til husets stil. Kig grundigt på huset og de eksisterende vinduer. For eksempel kan en skydedør med en enkelt stor vinduesflade se malplaceret ud i et ældre hus med småsprossede vinduer.

Energivinduer

I et almindeligt vindue er der en traditionel termorude med kolde kanter, og der måske også en dårligt isolerende og en bred ramme/karm konstruktion, som spærrer for det gratis sol- og lysindfald.

Trævinduer

Det er svært at finde ud af om et trævindue er fremstillet af godt eller mindre godt træ. Det er tilrådeligt at sikre sig, at vinduerne bliver fremstillet med det røde DVC-mærke (Dansk Vindues Certificering), når man bestiller nye vinduer. På den måde sikrer man sig at det træet består af mindst 60% kernetræ, når det gælder fyrretræsvinduer.

Hoveddør

En normal hoveddør består af dørkarm, hængsler, indfatning, dørplade, fejeliste og fodtrin.
De fleste udvendige facadedøre er indadgående enkeltdøre, mens terrassedøre ofte er udadgående enkelt- eller dobbeltdøre eller skydedøre.

Tagvinduer

Hvis du har mulighed for at beholde det eksisterende tag, er de udvendige ændringer ikke særligt store. Det begrænser sig typisk til et par tagvinduer.
Hvis der sættes rytterlys i, som er flere vinduer i forlængelse af hinanden, eller kviste i taget, ændrer det i højere grad husets udtryk. Her er det vigtigt at se på, hvordan huset ser ud.

Indvendige døre

Ældre indvendige døre blev normalt udført som fyldningsdøre, og de blev udført med henblik på at skulle males.
Som erstatning for ædle materialer som marmor, mahogni og egetræ blev fyrretræsdøre og -paneler ofte marmoreret eller ådret.
Materialer og håndværksudførelsen tog sigte på, at malerens spartling og maling kunne dække skønhedsfejl i træ og udførelse.
Det er blandt andet derfor at afsyring af malede døre frarådes.

Termoruder information om termoruder

Mange husejere kan nikke genkendende til gener som træk og kuldezoner ved husets termovinduer. I 70erne og 80erne var termoruder ikke i så høj kvalitet som de er i dag. Der er store besparelser at hente på varmeregningen med de nye super-lavenergiruder.

En termorude er opbygget af to lag glas, der er klæbet sammen i siderne omkring en metalprofil, med almindelig luft eller argongasser imellem. Termoruden er egentlig udviklet for at undgå kondensproblemer mellem ruderne og ikke for at skabe bedre isolering. Efterfølgende har man nydt godt af termorudens fortrinlige isoleringsevne.

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer er mere end bare et vindue. Ovenlysvinduer er i høj grad med til at give boligen karakter og en vigtig del af boligens tag. Inde i selve boligen skaber ovenlysvinduer mange spændende muligheder for den, som tænker lidt utraditionelt.

Plastvinduer

Hvad er plastvinduer?
Igennem de senere år er der kommet flere alternativer til trævinduet.
Et af de mest populære alternativer er plastvinduet, som har indtaget en markant position på markedet, hvilket skyldes plastmaterialets ringe krav til vedligeholdelse.

Alu vinduer

Der er mange fordele ved at vælge alu vinduer frem for andre typer af vinduer. Alu vinduer er fremstillet af et robust og modstandsdygtigt, men samtidig meget let og vedligeholdelsesvenligt materiale.

Aluvinduer

Aluvinduer bliver ofte kritiseret for at være uæstetiske og for at lede varmen ud af boligen. Faktum er imidlertid, at moderne aluvinduer har rigtig mange fordele i forhold til andre vinduestyper.

Drejekip vindue

Et drejekip vindue, også kaldet et sidebundhængt vindue, er et indadgående vindue, som både har en side- og bundhængt funktion. Et drejekip vindue kan med andre ord både åbnes indad som en dør og tippes til en åbning for oven.

Drejekip vindue alu

Spar tid og penge med et praktisk drejekip vindue alu, som til fulde opfylder kravet omkring vedligeholdelsesfrie materialer i et æstetisk design med høj brugervenlighed. Det populære drejekip vindue alu udmærker sig ved en enestående kombination af æstetik, funktionalitet og enkel vedligeholdelse, og det vel at mærke til priser, der ligger langt under niveauet for tilsvarende vinduer.

Foldedør

Mulighederne med en foldedør er næsten uendelige. Det er en smuk, praktisk og ikke mindst pladsbesparende løsning, som egner sig til alle slags privatboliger, institutioner, festlokaler og virksomheder. En foldedør giver maksimal fleksibilitet, idet du på et øjeblik kan fjerne en hel væg og skabe nye rum kombinationer.

Foldedøre

Foldedøre er den smarte løsning, som giver dig mulighed for at udnytte den sidste kvadratmeter af dit boligareal. Foldedøre kan anvendes overalt i hjemmet og er en både praktisk og elegant løsning, som kan skabe dynamik i boligens indretning og øge nyttearealet både indenfor og udenfor.

Formpressede døre

De formpressede døre har en unik og veltilpasset form samt en enestående stabilitet, som sikrer høj funktionalitet og lang levetid. Samtidig har de formpressede døre en enestående mængde fine detaljer samt en præcision, som er sikret helt ned til de mindste dele og nuancer. Produktionen af de formpressede døre er en avanceret proces, hvor døren opnår en stærk kerne.

Formpresset dør

En formpresset dør harmonerer med et klassisk formsprog og giver et elegant og stilfuldt look til boligen. Mangler du en ny dør til hjemmet, og sætter du pris på indretning og æstetik, så kontakt BilligByg og hør mere om, hvordan du får en smuk formpresset dør leveret direkte til din bopæl.

Garageport

En god garageport sikrer dig komfort og giver garagen et harmonisk udtryk. Derudover er en garageport med til at forebygge fugt, tyveri samt varmespild. Når du skal købe garageport, kan du vælge mellem en lang række forskellige modeller, materialer og designs. Den mest solgte og anvendte garageport i Danmark er den såkaldte ledhejse garageport, der som navnet antyder, er inddelt i led.

Garageporte

Garageporte inddeles groft i to typer, nemlig ledhejse garageporte og vippe garageporte. Indenfor hver kategori findes der yderligere et væld af modeller og designs med hver deres fordele. Garageporte fremstilles i mange forskellige materialer, størrelser og udformninger, så det er muligt at vælge netop det produkt, som bedst harmonerer med boligens arkitektur samt forventninger til funktionalitet.

Industriport

En industriport kan anvendes til mange forskellige miljøer, såsom lagre, skibsværfter, supermarkeder, autoforhandlere, butikker, produktion og meget, meget mere. En industriport forbedrer både sikkerheden, indeklimaet, komforten samt gavner miljøet, idet energispild mindskes.

Industriporte

Industriporte anvendes i alle former for virksomheder og fås i mange udformninger, modeller, farver og materialer. Traditionelt anvendtes industriporte udelukkende med funktionalitet og sikkerhed i øjemed, men nye tendenser viser klart, at der i stadigt højere grad bliver taget æstetik med i overvejelserne, når en virksomhed skal investere i nye industriporte.

Skydedør

En skydedør er en praktisk, pladsbesparende og meget elegant løsning, som egner sig til alle slags boliger. Ønsker du en skydedør til dit hjem, kan du vælge mellem en lang række forskellige modeller, som varierer både i materialer, konstruktion, farver og designs. En skydedør kan placeres alle steder i hjemmet og kan med fordel kombineres med andre typer af døre for at skabe dynamik i boligen.

Skydedøre

Skydedøre vinder stadigt større indpas i de danske hjem, da det er en både elegant og pladsbesparende løsning, som rummer mange muligheder for variation og dynamik i boligindretningen. Skydedøre fås i mange forskellige modeller, farver og materialer og findes enten som sidepåhængte skydedøre eller som skydedøre, der er integreret i selve væggen.

Vindue

Der er en lang række faktorer, som bør tages i overvejelse, når du skal finde det helt rigtige vindue til boligen. For det første er der stor forskel på, om du bor i hus eller etageejendom, idet etageejendomme umuliggør udvendig rengøring. Her bør du derfor vælge et såkaldt drejekip vindue, som tillader rengøring indefra boligen.

Vinduer

Hos BilligByg finder du altid et stort udvalg af robuste, funktionelle og kvalitetsrigtige vinduer til gode priser. Vi fører alt det bedste og nyeste indenfor vinduer, hvad enten du ønsker alu vinduer, træ vinduer, drejekip vinduer eller noget helt fjerde. Kig indenfor og se vores omfattende sortiment eller kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Indvendige døre

Onlinedøre     Kampesmose 34     DK-6070 Christiansfeld     (+45) 7557 5845     Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Produktoversigt    Vinduer    Indvendige døre