Du er her: Indvendige døre Indvendige døre Exclusive Line

Indvendige døre Exclusive Line

Indvendige døre spiller en stor rolle i boligens samlede udtryk, og vigtigt er det at overveje udseendet af dem samt, hvilken størrelse de skal have. Hos Online Døre tilbyder vi et bredt sortiment af indvendige døre efter specialmål, så de med garanti passer til jeres bolig. Onlinedøre fører blandt andet døre i franske- og massive døre, der er fremstillet i massivt træ belagt med M.D.F. plade og med M.D.F. fyldninger. De franske døre er monteret med hærdet glas. alle 40mm tykke

Exclusive Line er Online Døres dørserie, der er overfladebehandlet med farve i yderst god kvalitet. Alle dørene er lagervare og lagerføres med centreret vendbar lås og hængsler. Onlinedøre leverer i mange standardstørrelser og modeller samt karme, der leveres med tilhørende hvide gummilister. Vi har mange standardstørrelser på lager. Exclusive Line leveres i farven RAL 9010.

Kategorier

Indvendige døre

Onlinedøre     Kampesmose 34     DK-6070 Christiansfeld     (+45) 7557 5845     Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Produktoversigt    Vinduer    Indvendige døre